top of page

Her er et knippe videoer som viser litt av hvilke programmer du kan lære på kurset.

Har du lyst til å lage wobb-wobb-wobble-lyder som Skrillex? (vi kaller det LFO programmering), groovy beats med trøkk som Timbaland? (vi kaller det shuffle), pumpende synthriff som Tiesto? (vi kaller det sidechaining), eller tunge beats som Dr Dre? (vi kaller det komprimering). Felles for alle disse artistene er at de heller ikke kjente til LFO-programmering, shuffle, sidechaining, eller komprimering. Men de lærte det etterhvert.

 

På musikkproduksjonskurs kan du lære å lage musikk som dine idoler og favorittartister. Enten du har jobbet med musikkproduksjon fra før, eller er helt ny på dette, så  vil vi kunne sørge for at du går ut av Stovner Rockefabrikk med mer kunnskap enn du hadde når du kom inn.

I tillegg til selve produksjonsprosessen så kan du også lære vokalinnspilling, som også er en stor del av det å lage musikk i dag. Uansett sjanger.

 

Vi benytter oss av programmer som Cubase, Logic, Reason og Garageband, for å hjelpe deg på vei inn i musikkproduksjonens verden. Du kan lære å lage trommespor, bruke synther til å lage lyder, og spille inn med midiutstyr slik at du kan få dine melodier ut av høyttalerene.

 

Vi stiller med kompetansen, stiller du med nysgjerrigheten?

Kurs i musikkproduksjon

 

bottom of page