top of page
IMG_7864_edited.jpg
Kontaktpersoner

Vil du være med på vår jubileumskampanje?

Klikk deg inn her for å fylle ut skjemaet

Om kampanjen:

Stovner Rockefabrikk fyller 30 i år, og i den forbindelse så har vi laget et prosjekt vi skal bruke som et ledd i feiringen vår. Vi ønsker å ta en liten photoshoot med dere som bruker huset nå, og de som har brukt huset mye tidligere, og da er målet ett enkelt bilde med fin lyssetting og hvit bakgrunn i svart/hvitt. I tillegg trenger vi et sitat, et ord eller en setning om hva dere tenker om Stovner Rockefabrikk. Hva har dere brukt huset til? Hva betyr huset for deg? Eller lignende. Bildene vil i utgangspunktet bli brukt til vår feiring ut på sosiale medier (IG, facebook osv), i tillegg til Oslo kommunes kommunikasjonskanaler.

 Det er også mulighet for at dette prosjektet blir samkjørt sammen med Ungdom og fritids kampanje "70 år med fritidsklubber i Oslo". Da vil bildet, og sitatet, muligens være å finne på bussholdeplasser og lignende steder. Du står fritt til å velge helt selv hva du vil. Om du ønsker å bare bli med på husets egen kampanje, men ikke potensielt få et stort bilde av deg selv på en bussholdeplass eller lignende, så er det helt i orden.

Om du er positiv til dette, så hører du fra oss mtp på fotografering. Meld deg på i linken til skjemaet over. Om du har spørsmål, så ta kontakt enten på telefon eller via IG.

Håper du blir med!


Mvh Stovner Rockefabrikk

Kjøreplan / Tider

Koodinator og fotograf: Arve Bjerkåsholmen, Mob: 477 832 14,  stovnerrockefabrikk@gmail.com

Styrer: Atle Borgeteien Mob: 915 57 371

12. Oktober

kl 18.00-20.30

17. Oktober

(etter avtale)

bottom of page